Vi drömmer om att se vår kyrka full med ungdomar som kommer hit för att möta varandra och möta Gud. Vi vill investera tid i relationerna till varandra och att lära känna Gud ännu djupare. Vår vision är densamma som församlingens: att se unga människor, nya människor och berörda människor.

Sportlovsläger Trysil

 • Högst/Gym
 • Unga Vuxna

Vecka 8 arrangerar Pingst Örebro ett skidläger för dig som går i högstadiet och gymnasiet. I år erbjuder vi även platser till unga vuxna! Det kommer bli en en underbar vecka som du inte vill missa! 

HÄNG MED PÅ LÄGER!
På sportlovet anordnar Pingst Örebro en skidresa till Trysil! Räkna med ett underbart läger med en blandning av skidåkning, kvällsmöte, bibelundervisning, lovsång och härlig gemenskap tillsammans med andra ungdomar och Jesus i centrum.

FÖR VEM?                    
Vi vänder oss till ungdomar som går i högstadiet och på gymnasiet som är med i vårt ungdomsarbete Nygatan och deras vänner. I år finns även möjlighet för unga vuxna att följa med!
Andra ungdomar kan anmäla sig men får besked först 17 januari huruvida det finns plats eller ej.

NÄR?
Lägret är på sportlovet vecka 8. Vi åker från Örebro söndagen den 18 februari på förmiddagen och kommer hem fredag kväll den 23 februari. 

BOENDE            
Vi kommer bo på en superfin gård som ligger 200 meter från backen. Vi sover i sängar uppdelade i mindre rum där. Det finns dusch och toa i varje sovrum. 

PRIS OCH ANMÄLAN Priset för lägret är 4700 kronor. I priset ingår all mat på gården, liftkort för fyra skiddagar och resa. Du anmäler dig genom att fylla i vårt formulär nedan och betala in 500 kronor via swish eller bankgiro. Märk betalningen med namn och Trysil!
Swish: 123 592 23 49, Bankgiro: 614-6740.
När din anmälan är gjord får du en bekräftelse på att du anmäld.

I slutet på januari får du ytterligare information om betalning av lägret, exakta tider och packlista. Vi vill att alla som vill ska få chansen att följa med på läger. Har du svår att betala mer än 500 kronor så anger du det i anmälningsformuläret så vill vi försöka hjälpa till. Sista anmälningsdag är 31 januari.

Lägret ordnas i kristen regi och är drog- och alkoholfritt. Du som anmäler dig är med på de aktiviteter som lägret anordnar. Vi ser fram emot en fantastisk vecka. Har du frågor så får du gärna höra av dig!

FRÅGOR Kontakta Gustav Ekdahl, Samuel Lewinson eller Sofia Ekdahl mail: lager@orebro.pingst.se

>> Anmäl dig här! <<

             

Nygatan

 • Fredagar
 • Högst/Gym

God gemenskap, härliga kvällsmöten, vänner, fika och sköna aktiviteter!

Du som går på högstadiet och gymnasiet är alltid välkommen till Nygatan! Följ oss på Instagram – @nygatanorebro – för att ha koll på vad som händer!

Vi vill bygga en plats där unga människor kan få möta Jesus. Där det är naturligt att få vara sig själv och där det finns en go gemenskap mellan människor!

Välkommen på fredagar kl 19 till sent.

Worship Night

 • Högst/Gym
 • Unga Vuxna

Worship Night är ett kvällsmöte med stort fokus på lovsång, att få möta Gud och upptäcka vad han vill göra i våra liv. Vi tror att Gud alltid vill beröra oss människor på olika sätt. Det sträcker vi oss efter.

Datum för nästa Worship Night är 9 dec
Se nedan för mer info

Unga vuxna-dag – 9 dec

Varmt välkommen till en dag för dig som är ung vuxen!

Vi möts i kring en längtan efter ”kyrkan vi vill vara”

Du kommer få lära känna en del nya vänner, äta god mat och prata om hur vi är kyrka i denna tiden. Det bli bra och relevant undervisning och dessutom kommer vi ta mycket tid för tillbedjan och att låta Gud göra saker i våra liv.

Plats: 
Dagen hålls i Pingstkyrkan Örebro, men görs tillsammans av flera pingstkyrkor i Mellansverige, bland annat Pingst i Karlstad och Eskilstuna

Schemat för dagen:
10:00 – Uppstart – förmiddagsmöte
12:00 – Gemensam lunch i kyrkan
13:30 – Pass 1 – ”ska det hända kommer det hända genom kyrkan”
—  Kaffe  —
15:30 – Pass 2 – ”det kommer påverka ditt liv konkret”
—  Tid för dig att äta middag på stan  —
19:30 – Mingel i kyrkan
20:00 – Worship Night – Magnus Sund talar

Kostnad för dagen: 150kr, swishas på plats (lunch + fika)

Anmälan: Anmäl dig för att vara med denna dag! Worship Night på kvällen kräver ingen anmälan
Följ länken här för att anmäla dig!

Connectgrupper

 • Smågrupper

Connectgrupperna är mindre grupper där man samlas för att på ett mer personlig sätt umgås och dela livet. Vill du komma med i en grupp eller gästa någon gång, hör då av dig till vår ungdomspastor Samuel Lewinson så ser vi till att du hittar en grupp!

Konfa

 • Åk 8
 • Tisdagar

Det är ingen konfa-undervisning under läsåret 23/24. Varmt välkommen att läsa nästa läsår med start i september 2024.

Unga Vuxna

 • Unga Vuxna

Unga vuxna riktar sig till dig som är 19-29 år, oavsett om du är ny i stan eller gammal örebroare. Vårt fokus är att få möta Gud och ha en go gemenskap.
Vi vill bjuda in dig till tre primära delar:
Gudstjänsten, varje söndag kl.11 och Worship Nights en gång i månaden.
Connectgrupperna där vi längtar efter en djupare vänskap.
Gemenskapskvällar där du alltid är välkommen om du bara vill hälsa på och träffa nya människor.

9 december bjuder vi inte till en unga vuxna-dag! En heldag tillsammans med andra Pingstkyrkor i vår region. Läs mer om detta under fliken ”Worship Night”

Följ @ungavuxnapingstorebro på instagram för att vara uppdaterad på vad som händer!

Läger & Konferenser

 • Högst/Gym

Varje år genomför vi både egna läger utifrån vår församling men är även med och engagerar oss i olika regionala arrangemang. På gång just nu är:

HAMPEVECKAN 2023!
Under flera år har vi som församling åkt till Hampeveckan med ungdomar från Örebro. Hampe är ett stort regionalt läger med ungefär 500 ungdomar som hålls vecka 27 på Björkenäsgården, knappt 4 mil utanför Örebro.
Se till att säkra din plats på lägret genom att anmäla dig på hemsidan: hampeveckan.nu

Gudstjänst