Vi drömmer om att se vår kyrka full med ungdomar som kommer hit för att möta varandra och möta Gud. Vi vill investera tid i relationerna till varandra, och att lära känna Gud ännu djupare. Vår vision är densamma som församlingens: att se unga människor, nya människor och berörda människor.

Nygatan

  • Fredagar
  • Högst/Gym

God gemenskap, härliga kvällsmöten, vänner och fika, sköna aktiviteter!

Du som går på högstadiet och gymnasiet är alltid välkommen till Nygatan! Följ oss på instagram – @nygatanorebro – för att ha koll på vad som händer!

Vi vill bygga en plats där unga människor kan få möta Jesus. Där det är naturligt att få vara sig själv, och där det finns en go gemenskap mellan människor!

Utifrån detta bjuder vi in alla som vill vara med till fredagskvällar där vi har god gemenskap, härliga kvällsmöten, vänner och fika, sköna aktiviteter!

Worship

  • Högst/Gym
  • Unga Vuxna

Nygatan Worship – är ett kvällsmöte med stort fokus på lovsång, att få möta Gud och upptäcka vad Han vill göra i våra liv. Vi tror att Gud alltid vill beröra oss människor på olika sätt. Det sträcker vi oss efter.

Svenska och internationella gästpredikanter, lovsång, längtan.

Connectgrupper

  • Smågrupper

Connectgrupperna är mindre grupper där man samlas för att på ett mer personlig sätt umgås och dela livet. Vill du komma med i en grupp eller gästa någon gång, hör då av dig till vår ungdomspastor Samuel Lewinson så ser vi till att du hittar en grupp!

Konfa

  • Årskurs 8
  • Tisdagar

Går du i årskurs 7 eller 8? Är du nyfiken på kristen tro? Vill du få nya vänner och nya perspektiv på livet? Då är du varmt välkommen på konfa hos oss!

En vanlig tisdag fikar vi tillsammans, sedan kör vi en kortare lek eller aktivitet, och sedan lyssnar vi på undervisning. Varför läser vi Bibeln? Vem var Jesus? Varför är han viktig för mig idag? Dessa frågor och många många fler kommer vi prata om på konfan.

Konfan har börjat ses i kyrkan igen! Välkommen klockan 16:30 varje tisdag i Caféet. Hör av dig till Samuel om du vill haka på någon gång!

Unga Vuxna

  • Unga Vuxna

Unga Vuxna riktar sig till dig som är 19-29 år gammal. Vi är en liten men växande grupp som vill komma nära Gud och nära varandra, och vara en plats för gemenskap för unga vuxna i Örebro.

Sport

  • Högst/Gym

Gillar du träning, sport, och att umgås med vänner? Inom kort hoppas vi på att skapa forum för dig att kombinera intresset för rörelse med go gemenskap.

Vill du dra igång en träningsgrupp? Hör av dig till oss så kör vi!

Läger & Konferenser

  • Högst/Gym

Varje år genomförs ett antal olika läger och konferenser runt om i Sverige. Vi vill både arrangera en del saker själva men också ta del av det utbud som finns.

UNITE!
En nyårsfestival med en härlig blandning av nya vänner, gamla vänner, fokus på Jesus, Gudsmöte och tillbedjan, goa aktiviteter och tävlingar, bra undervisning och väldigt mycket mer. Ett riktigt bra sätt att fira nyår helt enkelt! Mer info och anmälan på UNITE:s hemsida.

SPORTLOVSVECKA I KITTELFJÄLL!
En fantastisk vecka fylld av riktigt bra skidåkning och härliga samlingar med skön lovsång och grym undervisning. Dessutom! Helpension med hotellfrukost, lunch och middag. Boende mitt i backen. Närhet till fina längdskidspår. Och inte minst, extra go gemenskap! Mer info och anmälan på Sport for Lifes hemsida.

HAJK
Det händer att vi åker på hajker, alltså kortare läger över en helg, med våra ungdomar och unga vuxna. När det händer kommer den informationen ut här.

NYHEM UNG!
Nyhemsveckan är den största konferensen som görs av Pingst i Sverige. För dig som är ung inleds hela konferens med en ungdomshelg, och sedan fortsätter Nyhem Ung hela veckan med härliga möten, fester, bibelundervisning, en mängd arrangemang och mycket Jesus! Mer info på Nyhems hemsida

HAMPEVECKAN!
Utan tvekan en av årets bästa veckor! Hundratals ungdomar har en fantastisk sommarvecka fylld av möten, lovsång och grym undervisning. Dessutom! Massor av gemenskap, glädje, nya vänner, fester, tävlingar och mycket mer. Mer info och anmälan på Hampeveckans hemsida

Gudstjänst