Vi vill värna om dig som är äldre, vare sig du är medlem eller på besök i vår kyrka. Gemenskap är viktigt och förutom att ses till gudstjänst ordnar vi med omsorg, mötesplatser och andakter på seniorboenden.

Mötesplats Pingst

  • Dagledigträff
  • Onsdagar

Mötesplats Pingst är en träff i månaden för seniorer där man lyssnar på ett föredrag, fikar, ber och sjunger tillsammans. Målgruppen är pensionärer, men är du ledig på onsdagar är du också välkommen.

Alla träffar hittar du i kalendern.

Omsorg

  • Hembesök

Omsorgen handlar om att den som inte kan ta sig till kyrkan ändå ska ha en kontakt hit. Någon som ringer eller kommer på besök regelbundet.

Omsorgsgivare, en vacker titel på dem som håller kontakten. Här finns uppdrag för alla åldrar.

Kontakt & besök samordnas av Seniorrådet.

RPG

  • Dagledigträff
  • Fredagar

Vi arrangerar dagledigträffar tillsammans med RPG, Riksförbundet PensionärsGemenskap, Filadelfiakyrkan och studieförbundet Bilda. Programmet hittar du på RPG:s hemsida. Bjud gärna med vänner och grannar.

Som medlem i RPG, Riksförbundet Pensionärs Gemenskap får du god gemenskap vid olika givande programtillfällen. I medlemstidningen SeniorPosten får du värdefulla artiklar och många erbjudanden till konferenser och resor. Du kan också som RPG-medlem gratis ladda hem ”Smart Senior” med hundratals rabatter på olika företag. Ännu inte medlem? Kontakta Agneta Jacobsson 070-275 98 07.

Gudstjänst